Učenci 1. triletja letos obiskujejo šolo v Slavini in učiteljice smo se odločile, da bomo zadnji šolski dan pričakali kar v naši začasni šoli. V četrtek, 21.6.2012, smo se pozno popoldne zbrali v šoli, kjer nam je kuharica Irena postregla s pašto in okusnim pecivom. Nato smo v razredih pripravili ležišča ter se ob športnih igrah sprostili na igrišču.

Po vrnitvi v šolo smo se osvežili, oblekli pižame in zaplesali ter zapeli na zabavi v pižamah, ki jo je popestril Žan z igranjem na harmoniko. Čez nekaj časa smo se odpravili na svoja ležišča. Učiteljice smo učencem prebrale različne knjige, nato pa so otroci z baterijskimi svetilkami odkrivali skrivnosti, zanimivosti in lepote svojih knjig. Z zanimanjem so si knjige tudi izposojali med seboj. Zaradi vznemirjenja in utrujenosti so lučke počasi ugasnile in otroci so sladko zaspali v pričakovanju zadnjega šolskega dne.

Prebujati smo se začeli kar zgodaj in kuharice so nas dokončno zbudile z dišečim kakavom. Po malici smo razdelili spričevala, diplome ter pohvale, si zaželeli lepe počitnice in se razšli z željo po veselem snidenju jeseni.

 

                                                                                                     Učiteljice 1. triletja

(Skupno 46 obiskov, 1 današnjih obiskov)