koloprijatelj-2015Večina v razredu se je strinjala, da je potrebno, da poskrbimo za lastno varnost na kolesu in ker se radi vozimo z njim smo se prijavili v projekt Varno na kolesu.Lotili smo se dela. Najprej smo morali urediti kolesarski kotiček. V razredu smo se veliko pogovarjali in se odločili, da naredimo pravila vožnje s kolesom.

Najprej smo oblikovali naslov. Iz papirja smo izrezali črke, jih pobarvali in nanje narisali vzorčke, Črke smo prilepili na pano v večnamenskem prostoru.

Zapisali smo pravila za kolesarje in jih doma ilustrirali. Slike je učiteljica skenirala, mi pa smo jim dodali še zapise. Izdelke smo natisnili in jih prilepili na pano. Izdelali smo tudi knjigo Kolo je moj prijatelj v elektronski in papirnati obliki. Knjigo v elektronski obliki si lahko pogledate na spletnem naslovu: http://issuu.com/liljanabole/docs/kolo_publi1?e=4816110/31740771

Dnevnik opazovanja nevarnih točk še pripravljamo. Vabimo vas, da čez nekaj dni znova pogledate na našo spletno stran in si ogledate, kaj smo pripravili kot nalogo za 1. sklop projekta Varno na kolesu.

Tiana Požar in Luka Prelc

(Skupno 74 obiskov, 1 današnjih obiskov)