Spoštovani starši in otroci!

Izteka se precej nenavadno leto. Postavljeni smo pred mnogo izzivov, katere lahko uspešno premagujemo zgolj skupaj. Za vse vpletene je to prav poseben način dela, ki zahteva mnogo vestnosti, motivacije, truda, vztrajnosti in prilagajanja. Vem, da se trudite po svojih najboljših močeh, za kar se vam iskreno zahvaljujem.

Že nekaj časa je tudi jasno, da bo drugi val epidemije trajal dlje, kot je prvi. Vsekakor lahko ocenim, da smo v tole negotovo obdobje v drugo vstopili bolje pripravljeni, kot smo bili spomladi. Je bil čas stisk in zadrege in občutka izgubljenosti, a prav takrat pokažemo svoje moči in najdemo nove poti, ki nas prej ko slej povedejo tudi v že znano in staro okolje in čas, kot si ga vsi želimo nazaj. Zaupajmo vase in pogumno stopimo naprej.

Ob izteku koledarskega leta lahko skupni napor, prizadevanje in opravljeno delo ocenim z zelo visoko oceno. Do sedaj smo skupaj naredili ogromno, da je izobraževanje in pridobivanje znanja in spretnosti tudi v spremenjenih razmerah potekalo kar se da najbolje. Zato verjamem, da bomo tudi prihajajoče izzive lahko le skupaj uspešno reševali.

Pred nami so za nekatere mogoče najlepši prazniki v letu. Glede na situacijo jih bomo letos gotovo preživeli drugače, kot smo jih do sedaj. V šoli bomo pogrešali tisti decembrski vrvež in vzdušje, ki ga novoletni sejem in šolski ples vselej prinašata s seboj.

Vzemite si čas zase in za svoje bližnje. Vsaj za nekaj dni spustite vse iz rok. Oddahnite se in si povrnite potrebno energijo. Naj bodo kljub vsemu prihajajoči prazniki čimbolj sproščeni in veseli.

Ostanite zdravi, pa srečno!

 

Goran Uljan

ravnatelj

 

Skupaj z zaposlenimi na šoli in v vrtcu smo za vas pripravili novoletno voščilo, katero si lahko ogledate na naslednji povezavi: (KLIK NA SLIKO)

(Skupno 359 obiskov, 1 današnjih obiskov)