Spoštovani starši,

tudi z novim letom 2021 bo Vrtec Prestranek zagotavljal organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu in bo odprt za otroke staršev, ki nujno potrebujejo varstvo otrok pod pogojem, da sta oba starša zaposlena  in da delata. Navedena izjema velja tudi za starše samohranilce oziroma za skrbnike, ki niso starši otroka. Pogoj zaposlitve in obveznosti dela morajo izpolnjevati vsi skrbniki otroka.

Starši otrok, ki bodo vključeni v vrtec, so dolžni javnemu zavodu dostaviti potrdilo delodajalca, da so zaposleni in da delajo. Prav tako starši izpolnite izjavo COVID-19, kajti pogoj, da se predšolski otrok vključi v vrtec je, da je otrok zdrav in ne kaže znakov bolezni (izjavo dobite v vrtcu in na spletu). To naredite tudi starši, ki ste že imeli otroke vključene v vrtec. Nova potrdila delodajalca lahko prinesete v času od 4. 1. do 8. 1. 2021. Izjavo pa lahko izpolnite v vrtcu v ponedeljek, 4. 1. 2021.

 

Pozivamo vas, da do nedelje, 3. 1. 2021, do 17.00 sporočite vodji vrtca Sladjani Šućur Popović, če potrebujete nujno varstvo od 4. 1. 2021 dalje na službeno telefonsko številko vrtca 030 307 545 (klic, SMS) ali po e-pošti sladjana.sucur@guest.arnes.si, saj je s prisotnostjo oz. odsotnostjo otrok povezanih še veliko drugih organizacijskih dejavnikov.

Za vašo povratno informacijo se vam najlepše zahvaljujemo.

Želimo vam srečno, veselo in predvsem zdravo novo leto 2021.

 

Vodstvo vrtca

(Skupno 84 obiskov, 1 današnjih obiskov)