Spoštovani starši,

v skladu s sklepi vlade in z včerajšnjo okrožnico MIZŠ ZAENKRAT VELJA, da v ponedeljek, 1. 2. 2021 pouk za UČENCE PRVE TRIADE poteka na daljavo. Učenci 1. triade s poukom v šoli nadaljujejo v torek.

Vrtec obratuje v polnem obsegu. V zvezi s plačilom vrtca pa zaenkrat kot pojasnilo prilagamo okrožnico MIZŠ. Trenutno je za nas to edina informacija, tudi sami čakamo na dodatna pojasnila.

Možen je tudi začasen izpis otrok v skladu s pravilnikom o vpisu otrok v vrtec. V primeru, da bodo vsi starši, katerih otrok ne bo v vrtec, oproščeni plačila, pa lahko začasni izpis storniramo nekje do 20. v mesecu.

Glede na pobudo precejšnjega števila osnovnih šol – tudi naše, ki bi kljub vsem ukrepom in obveznemu testiranju zaposlenih, pouk v šoli lahko izvajale tudi v ponedeljek 1. 2. 2021, še vedno čakamo na vladno dopolnitev odloka, ki bi nam to sploh dopuščal.

V kolikor bo tak odlok sprejet, bomo NA NAŠI ŠOLI v ponedeljek organizirali pouk za učence prve triade v šoli, sicer pa ne.

O TEM BOSTE OBVEŠČENI TEKOM DNE OZ. TAKOJ, KO PREJMEMO USTREZNO INFORMACIJO, PREKO E-POŠTE IN Z OBJAVO NA ŠOLSKI SPLETNI STRANI.

Opravičujemo se za pozno obveščanje, a počnemo vse, da bi pouk v ponedeljek, 1. 2. 2021 potekal v šoli.

Lep pozdrav,

Goran Uljan

ravnatelj

 

(Skupno 115 obiskov, 1 današnjih obiskov)