V sredo, 7. 12. 2022, smo na Osnovni šoli Prestranek po dveh letih zopet priredili sejem. Po pestrem praznično obarvanem glasbenem programu v večnamenskem prostoru, na katerem so nastopili tako mlajši kot tudi starejši učenci, smo se sprehodili po šolskem hodniku, ki se je prelevil v pravo praznično ulico. V učilnicah so učenci postavili stojnice, na katerih so ponujali raznovrstno paleto prazničnih izdelkov, ki so jih izdelovali že mesec poprej, izmenjevalnico in bolšji sejem knjig ter prazničnih okraskov in celo foto studio s praznično sceno.

Ozračje se je iskrilo od prazničnega vzdušja, ki je vabilo starše in sorodnike učencev v okrašene šolske prostore, odmevala je božična glasba in dišalo je po čaju in sladkih dobrotah, ki so jih pripravili učenci izbirnih predmetov in interesne dejavnosti. Druženje je bilo prijetno in sproščeno, zato ga bomo zagotovo ohranili v lepem spominu.

Zahvaljujemo se vam za vse prostovoljne prispevke, ki smo jih zbrali, in jih bomo namenili za nadstandardno popestritev pouka in šolskih dejavnosti.

K. V.

(Skupno 427 obiskov, 1 današnjih obiskov)