Ker smo na natečaju Moja reka si zmagali, je v četrtek, 11.06.2015, našo šolo obiskal reper Zlatko. Spremljala sta ga gospa, ki je vodila natečaj in fotograf.

Najprej smo se predstavile Kaplce z zmagovalno predstavo, nato pa sta Tristan in Linda, člana novinarskega krožka, Zlatku postavila nekaj zanimivih vprašanj, na katere je z veseljem odgovoril. Malo je še zarepal, nato pa se je odpravil še v naš peti razred. Odločili smo se, da namesto repanja odidemo na igrišče in se malo pozabavamo. Z Zlatkom smo igrali košarko in nogomet. Med igro smo se močno spotili, saj Zlatko ni samo dober repar, ampak tudi dober športnik. Kmalu je prišel čas za slovo. Posneli smo še skupinsko fotografijo in gostje so se je poslovili. Upamo, da bo Zlatko prišel še k nam na obisk.

Lucija Blažek in Tinkara Vatovec

Učenci 5. razreda so zapisali:

Najboljše je bilo, ko smo našo predstavo zaigrali pred celo šolo, kjer smo imeli veliko tremo. Spremenil ne bi nič in rad bi, da se tak dan še kdaj ponovi. Ker ni bilo nič pouka, je bilo pa še boljše.

Benjamin Šajn

 

Njegovo repanje mi je bilo všeč. Zlatko je prijazen fant. Upam, da bo še kdaj prišel. Motilo me je, ker niso vsi igrali. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo se slikali skupaj in ko smo zmagali.

Tadej Ivanež

 

Danes je bil zelo dober dan. Lahko bi rekli: The bes tof the best. Všeč mi je bilo, ko je Zlatko repal. Lepo je bilo tudi, ko smo igrali košarko in nogomet.

Jakob Dedek

 

Dan z Zlatkom mi je bil zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo igrali nogomet in košarko. Enkrat sem bila v skupini z Zlatkom. Kadar sem bila z Zlatkom smo zmagali. Drugič pa ne. Upam, da bo še kdaj prišel na našo šolo.

Lucija Blažek

FOTOGALERIJA

(Skupno 202 obiskov, 1 današnjih obiskov)