Spoštovani starši,

tudi v naslednjem tednu, od 2. 11. do 6. 11. 2020, bo Vrtec Prestranek zagotavljal organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu in bo odprt za otroke staršev, ki nujno potrebujejo varstvo otrok pod pogojem, da sta oba starša zaposlena  in da oba starša v navedenem obdobju delata. Navedena izjema velja tudi za starše samohranilce oziroma za skrbnike, ki niso straši otroka. Pogoj zaposlitve in obveznosti dela morajo izpolnjevati vsi skrbniki otroka.

Starši otoka so dolžni v primeru koriščenja organiziranega varstva v vrtcu v času od 2. 11. do 6. 11. 2020 javnemu zavodu dostaviti potrdilo delodajalca, da so zaposleni in da v navedenem obdobju delajo. Prav tako starši izpolnite izjavo COVID-19, kajti pogoj, da se predšolski otrok vključi v nujno varstvo je, da je otrok zdrav in ne kaže znakov bolezni.

Zato vas pozivamo, da čim prej sporočite vodji vrtca Sladjani Šućur Popović, da potrebujete nujno varstvo od 2. 11. 2020 dalje na službeno telefonsko številko vrtca 030 307 545 (klic, SMS) ali po e-pošti sladjana.sucur@guest.arnes.si, saj je s prisotnostjo oz. odsotnostjo otrok povezanih še veliko drugih organizacijskih dejavnikov.

Za vašo povratno informacijo se vam najlepše zahvaljujemo. 

Prilagamo sklep župana Občine Postojna z dne 29. 10. 2020 in izjavo Covid-19.

Vodstvo vrtca

(Skupno 103 obiskov, 1 današnjih obiskov)