Spoštovani!

Objavljamo sezname gradiv in potrebščin, ki jih bodo učenci potrebovali v šolskem letu 2023/2024.

Sredstva za nakup delovnih zvezkov za učence 1. triletja bo zagotovilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Delovne zvezke za 1. triletje tako naroči šola, učenci jih prejmejo septembra v šoli.

Učenci od 2. do 9. razreda si lahko učbenike ter berila za naslednje šolsko leto izposodijo v šoli. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna, učenci pa so učbenike dolžni zaščititi ter z njimi primerno ravnati, saj so namenjeni večletni izposoji. V izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada bodo v prihodnjem šolskem letu vključeni vsi učenci. V kolikor ne želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz šole, sporočite to na el. naslov: knjiznica@os-prestranek.si.

Učenci bodo prevzeli učbenike prvi šolski dan, ob zaključku šolskega leta pa morajo učbenike vrniti. V kolikor učbenik ne bo vrnjen do 24. 6. (9. razred do 15. 6.), se ga smatra za izgubljenega (razen v primeru, če ima učenec popravne izpite). Za poškodovan, uničen ali izgubljen učbenik je potrebno v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov plačati odškodnino.

Seznami gradiv:

 

 

Delovne zvezke in druga gradiva naročite sami v papirnicah in knjigarnah. Sezname delovnih zvezkov in drugih gradiv ter šolskih potrebščin  smo posredovali naslednjim zainteresiranim ponudnikom:

Lahko pa se seveda tudi odločite, da boste delovne zvezke in ostale potrebščine kupili v kateri drugi knjigarni. Naročilnice izpolnite pri izbranem ponudniku, s katerim se boste dogovorili tudi o načinu plačila in dostavi.

 

(Skupno 613 obiskov, 1 današnjih obiskov)