Vtisi učencev: Šola je za učence 2. in 3. razreda organizirala plavalni tečaj v bazenu v Logatcu. Na začetku smo se v krogu ogreli. Nato smo morali obvezno pod tuš. V vodi smo počakali, da smo se vsi zbrali. Najprej smo se skupaj igrali. Čez čas smo se razdelili v skupine.

Moja vaditelja sta bila Nejc in Tina. Zelo sta bila prijazna. Učili smo se plavanje žabice in hrbtno, malo smo skakali in se potapljali. Igrali smo se veliko igric: vrtinec, morski pes, osliček, kdo te jaha …
Vsi smo bili navdušeni. Bili smo utrujeni, a nam je bilo lepo.
                                    Matej P.  3. r.

V 3. razredu imamo obvezen tečaj plavanja. Vsi smo se plavanja zelo veselili.
Prve dni mi je bilo na plavanju zelo lepo. Z vaditeljem smo plavali in se igrali v vodi. Nato pa sem ponoči zbolel. Zelo sem bil žalosten, ker nisem smel več v bazen.
Čeprav sem bil na plavanju samo tri dni, mi bo ostal v lepem spominu.
                                    Žan K.   3.r.

Sedem dni smo takoj po malici v šoli šli z avtobusom v Logatec.
Ko smo prišli v bazen, smo se preoblekli. Prvi dan so vaditelji preverili, kako znamo plavati. Najlepše mi je bilo, ko smo skakali, se potapljali in se igrali, da se je ladja prevrnila. Zadnji dan smo šli v masažni bazen.
                                    David R.   3.r.

V ponedeljek,23,1,2012, smo začeli s plavalnim tečajem v Logatcu. Tam smo plavali, skakali v vodo, se igrali in se učili. Mojo skupino je vodil učitelj Domen. Naš učitelj je bil zabaven in prijazen. Zadnji dan smo šli v masažni bazen. Opravila sem preizkus znanja.
Škoda, ker je konec.
                                    Doroteja V. G.   3.r.

Učenci 2. in 3. razreda smo šli na plavalni tečaj v Logatec.
Sam sem se naučil vrteti se na eni roki pod vodo. Skakal sem v vodo, igrali smo se hobotnice. Zadnji dan smo imeli testiranje.
                                    Jakob D.   2.r.

Do bazena v Logatcu smo se peljali z avtobusom.
Pred in po kopanju smo se stuširali. Na plavanju mi je bilo najbolje, ko smo se igrali. Delali smo tudi bombico. Žal sem dobila laringitis in tečaja nisem dokončala.
                                    Tinkara V.   2.r.

Na plavalnem tečaju sem se naučil veliko novih stvari: plavati čolnička, žabico, kravl. Igrali smo se za hobotnico in smetarje. Vaditelj naše skupine se je klical Klemen. Zadnji dan smo imeli testiranje in jaz sem preplaval 25 metrov.
                                    Patrik B.   2.r.

Konec januarja smo šli vsako jutro z avtobusom v Logatec.
Na plavalnem tečaju sem se naučila potapljati in plavati ter gledati pod vodo. Skoraj vsi smo osvojili bronastega delfinčka.
                                    Julija Č.   2.r.

(Skupno 194 obiskov, 1 današnjih obiskov)