Z današnjim dnem so se naposled v šolske klopi vrnili vsi učenci. Po pogovoru z njimi lahko povem, da se jih velika večina veseli ponovnega prihoda v šolo. Veseli so bili snidenja v živo s sošolci in učitelji. Zgolj peščica njih pa bi bila raje še doma.

Za nami vsemi so težki in naporni dnevi. Vsi skupaj ugotavljamo, da izobraževanje na daljavo ni od muh, ter je bilo z vseh strani potrebno v to vložiti precej dela, truda in energije. Zato bi se Vam na tem mestu v svojem, pa tudi v imenu osebja šole, iskreno zahvalil za vso pomoč in za ves Vaš trud, ki ste ga v času izobraževanja na daljavo vložili v izobraževanje otrok.

Nekateri učenci so se v šolske klopi vrnili sredi maja, preostali šele danes. Predvsem pri vrnitvi slednjih smo imeli na šoli zelo malo časa, da se organizacijsko in tehnično dovolj dobro pripravimo. Še vedno smo zavezani k izvajanju navodil in priporočil pristojnih služb. Precej stvari v šoli in vrtcu je v tem trenutku natančno definiranih. Malica, kosilo, šolski prihodi in odhodi potekajo po posebej prilagojenih urnikih. Tudi nam se na trenutke ne izide vse tako, kot smo načrtovali na papirju. Gotovo se nam je in se še bo kje prikradla kakšna napaka, katero se bomo potrudili odpraviti takoj, ko bo mogoče. Zato Vas na tem mestu prosim za strpnost in razumevanje.

Za konec pa še en velik poklon Vam staršem in vsem zaposlenim na OŠ in v vrtcu Prestranek za vse, kar smo lahko le skupaj naredili v teh dobrih dveh mesecih.

 

Goran Uljan

ravnatelj

(Skupno 88 obiskov, 1 današnjih obiskov)