V četrtek, 22. 12. 2011 smo učenci devetega razreda pripravili novoletni ples v prelepi dvorani kulturnega doma v Orehku. Poskrbeli smo za srečelov, hrano in pijačo ter za sproščeno vzdušje ob dobri glasbi.

Ples smo otvorili s tradicionalnim valčkom, kot so to do sedaj naredili vsi učenci. Zaradi prevelikega števila fantov  so nam na pomoč priskočile tri učenke iz osmega razreda.Smile

Končno se je prava zabava začela. Dobre glasbe ni manjkalo, plesišče je bilo polno. Okrašeno dvorano so osvetljevali reflektorji in pisane lučke, ki so pričarale pravo praznično vzdušje. Tudi na hrano in pijačo nismo pozabili. Naše pridne mame so spekle ogromno peciva, piškotov in pic.

Na srečelovu so učenci dobivali lepe, zanimive ter praktične nagrade, ko je bil čas za karaoke so lahko peli, ali pa sodelovali v zabavni igri na temo zelo popularnega televizijskega šova Kmetija išče lastnika.

V poznih urah sta naša kraljica in kralj predala kroni Ines in Mitji. Kmalu po tem se je ples zaključil, nas pa je čakalo še pospravljanje.

Da je ples bilo mogoče izpeljati gre velika zahvala krajanom Orehka in staršem devetošolcev, ki so priskočili na pomoč pri organizaciji plesa, ter seveda učiteljem. Vsi skupaj smo se povezali in ples nam je uspel.

 

Ksenija Šabec

 

Oglejte si še galerijo fotografij.

 

(Skupno 112 obiskov, 1 današnjih obiskov)