11.6.2014 smo se devetošolci odpravili na končni izlet. Izlet se je pričel že ob 6. uri zjutraj, ko smo se zbrali na avtobusni postaji pred šolo ter se odpravili na pot.

Po nekaj urni vožnji, z manjšimi postanki, smo prišli do obale, kjer smo se vkrcali na ladjico in se z njo odpeljali do središča Benetk ter si ogledali največje znamenitosti. Pot smo nadaljevali do Verone, kjer smo obiskali Julijino hišo in rimski amfiteater ter se sprehodili po najbolj znanih trgih. Po dolgem dnevu smo prišli v hotel. Tu smo imeli večerjo in krajšo zabavo. Drugi dan smo obiskali zabaviščni park Gardaland in tu se je zabava nadaljevala.

FOTOGALERIJA GARDALAND

V petek, 13.6 2014, je 9.razred še zadnjič prestopil prag osnovne šole. Za nas se je ta dan začel z zadnjimi popravki, idejami ter planiranju predaje ključa in valete. 8. razred si je z opravljenimi nalogami, iz različnih predmetov, prislužil ključ.

Valeta je potekala v gostilni ob kaminu v Postojni. Učitelji so nam podelili diplome in spričevala, v zameno pa smo jim, za ves trud devetih let, podarili »Oskarje«. Predstavili smo jim krajši filmček o našem razredu, malo zaplesali in skupaj z učitelji uživali do konca večera.

FOTOGALERIJA PREDAJA KLJUČA, VALETA

 

Petra Kačar in Manca Zupan, 9.razred

(Skupno 71 obiskov, 1 današnjih obiskov)