V torek, 11. 12. 2018,  bo od 15. do 18. ure na naši šoli potekale delavnica »Stripovske majčke«, v katero bo vključenih osem učencev od 5. do 7. razreda. Oblikovali bodo zamisel za potisk majčke in jo nanjo prenesli s pomočjo rezalnika folij in toplotne stiskalnice. Izdelane majčke bodo ob koncu delavnice odnesli domov.

 

Delavnica FabBox je brezplačna, je del projekta FabLabnet, ki ga financira program Interreg Srednja Evropa. Mentorje in potrebno opremo bo zagotovil izvajalec RogLab.

 

»RogLab je ustvarjalno vozlišče, ki od leta 2012 deluje v okviru Muzeja in galerij mesta Ljubljane. Je sodelovalna platforma, ki z izdelovalnim laboratorijem zagotavlja spodbudno okolje za ustvarjalce, s produkcijo ustvarjalnih projektov odgovarja na izzive sodobne družbe in urbanega okolja, z mrežo partnerskih institucij ter medsektorskih povezovanj pa širi in razvija svoj program. RogLab je prvi javni izdelovalni laboratorij v Sloveniji, ki ustvarjalcem vseh starosti omogoča dostop do produkcijskih orodij ter spodbuja inovativno rabo izdelovalnih tehnologij.«*  http://roglab.si/sl/o_roglabu*

O RogLabu in dejavnostih, ki jih izvajajo si poglejte na: http://roglab.si/sl

(Skupno 54 obiskov, 1 današnjih obiskov)