Spoštovani!

Objavljamo sezname gradiv in potrebščin, ki jih bodo učenci potrebovali v šolskem letu 2021/2022.

Sredstva za nakup delovnih zvezkov za učence 1. triletja bo zagotovilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Delovne zvezke za 1. triletje tako naroči šola, učenci jih prejmejo septembra v šoli.

Učenci od 2. do 9. razreda si lahko učbenike za naslednje šolsko leto izposodijo v šoli. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna, učenci pa so učbenike dolžni zaščititi ter z njimi primerno ravnati, saj so namenjeni večletni izposoji. V izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada bodo v prihodnjem šolskem letu vključeni vsi učenci. V kolikor ne želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz šole, sporočite to na el. naslov: knjiznica@os-prestranek.si.

Učenci bodo prevzeli učbenike prvi šolski dan, ob zaključku šolskega leta pa morajo učbenike vrniti. V kolikor učbenik ne bo vrnjen do 24. 6. (9. razred do 15. 6.), se ga smatra za izgubljenega (razen v primeru, če ima učenec popravne izpite). Za poškodovan, uničen ali izgubljen učbenik je potrebno v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov plačati odškodnino.

 

Delovne zvezke in druga gradiva naročite sami v papirnicah in knjigarnah. V tem šolskem letu ne bomo delili katalogov in naročilnic raznih ponudnikov v papirnati obliki. Sezname delovnih zvezkov in drugih gradiv ter šolskih potrebščin smo posredovali naslednjim zainteresiranim ponudnikom:

Lahko pa se seveda tudi odločite, da boste delovne zvezke in ostale potrebščine kupili v kateri drugi knjigarni. Naročilnice izpolnite pri izbranem ponudniku, s katerim se boste dogovorili tudi o načinu plačila in dostavi.

 

Seznami:

1.razred

2.razred

3.razred

4.razred

5.razred

6.razred

7.razred

8.razred

9.razred

(Skupno 672 obiskov, 1 današnjih obiskov)