Spoštovani starši, dragi učenci in drage učenke

 

Obveščamo vas, da se bo v šolskem letu 2023/24 na OŠ Prestranek pričel pouk za vse učence od 2. – 9. razreda v petek, 1. septembra 2023, ob 7.50 uri.

Otroci se zberejo pred šolo ob 7.45 uri, kjer vas bodo pričakali vaši razredniki in vam razdelili številke garderobnih omaric.

Učenci 2. in 3. razreda prinesite s seboj šolsko torbo z vsemi šolskimi potrebščinami in šolske copate, učenci 4. in 5. razreda prinesite vse šolske potrebščine, škatlo »Radovednih 5«, šolsko torbo in copate, ostali pa prinesite pripomočke po priloženem urniku, beležko, pisalo, mapo in copate.

Sprejem za  učence 1. razreda bo v petek, 1. septembra 2023, ob 9. uri v večnamenskem prostoru. S programom za prvošolce zaključimo okrog 10.30.

Prvi šolski dan bo v šoli organizirana malica in kosilo ter podaljšano bivanje. Vsi učenci bodo s poukom končali ob 12.15.

Učence vozače bo 1. avtobus odpeljal ob 13.00 (v vse smeri), drugi odvoz bo ob 14.30 (v vse smeri), za naslednje dni pa veljajo vozni redi tako kot v lanskem šolskem letu. Jutranji prevozi bodo potekali po običajnem voznem redu.

Jutranje varstvo bo organizirano od 4. 9. 2023 dalje, od 6.00 do 7.50.

Urnik za prvi šolski dan je objavljen na povezavi.

Vsem želimo prijetne zadnje počitniške dni in vesel pričetek novega šolskega leta.

                                                                                                                                                                                                                      Učitelji in učiteljice OŠ Prestranek

 

 

(Skupno 885 obiskov, 1 današnjih obiskov)