Tudi letos smo učenci in kolektiv Osnovne šole Prestranek ter vrtec  pripravili že tradicionalno februarsko prireditev ob kulturnem prazniku, ki se je zaradi nepredvidljive ledene ujme in posledic le-te pomaknila v marec.

V polni telovadnici Osnovne šole Prestranek  so v četrtek, 6. 3. 2014, ob 18. uri vrtčevski otroci in učenci od 1. do 9. razreda pod vodstvom mentoric in mentorjev predstavili različne točke, ki so črpale snov iz vesolja. Temu primeren je bil tudi naslov prireditve Med zvezdami.  Na odru, ki so ga obdajali planeti,  so se ob izvrstnem vodenju dveh učencev zvrstili tako ljudski kot moderni plesi, recitali, uprizoritve dramskih del,  otroški in mladinski pevski zbor ter  ne nazadnje modna revija, ki je popestrila celotno dogajanje s kostumi, ki so predstavljali planete. Vsak izmed učencev je bil tako »zvezda« za en večer.

Prireditev je vsako leto nekaj posebnega, saj prav vsi zaposleni in otroci vanjo vložijo veliko časa in truda. Torej je nekak pečat našega skupinskega dela, s katerim vedno znova potrdimo, da je naš naziv Kulturna šola povsem upravičen. To so potrdili tudi starši s svojo številčno udeležbo in bučnim aplavzom ob zaključku večera.

 Ana Kaluža

FOTOGALERIJA

(Skupno 47 obiskov, 1 današnjih obiskov)