V petek, 14. decembra so se učenci likovnega snovanja 1 – ustvarjalci filma na temo »Izklopi dolgčas, vklopi svoj vir energije!«, udeležili zaključne prireditve natečaja, ki ga je razpisala družba SODO d. o. o..

Skupaj z ostalimi sodelujočimi smo se zbrali v Stari mestni elektrarni v Ljubljani. Pozdravila nas je Bernarda Žarn, nagovoril direktor družbe mag. Matjaž Vodušek, potem pa je nastopil Challe Salle. Vsi trije so nam podelili nagrade in priznanja in nas pohvalili za opravljeno delo. Ogledali smo si filmčke, ki so bili nagrajeni za različne kvalitetne pristope k razpisani temi in njihove izvedbe, med katerimi je bil na naše presenečenje in veselje tudi naš! Prejeli smo nagrado za vizijo prihodnosti, šola pa je pridobila čisto nov varčen namizni računalnik. Za nagrado se bo celotna filmska ekipa družila na pogostitvi v gostilni Na gradu Prestranek.

Ob zaključku smo bili zadovoljni zaradi opravljenega dela, priznanja, ki smo ga prejeli, in nagrade, katere del je bila tudi prireditev, polna pozitivne energije. Bil je good vibe, kot je rekel Challe Salle, ki nam je dal dober nasvet, kako ravnati z energijo tako, da je bomo imeli dovolj, tudi za šolsko delo. Vsi skupaj smo druženje zaključili ob odlični pogostitvi in obveznem fotografiranju z znanim raperjem, potem pa ponosno prinesli in z vlakom pripeljali dve veliki škatli z nagrado.

Galerijo si lahko ogledate TUKAJ.

(Skupno 38 obiskov, 1 današnjih obiskov)