Že nekaj let se naša šola aktivno vključuje v projekt Varno na kolesu, v katerem z različnimi aktivnostmi vzgajamo učence za varno vožnjo s kolesom.

Ena izmed nalog je tudi KOLESARIM IN NABIRAM KILOMETRE. Osrednji cilj te aktivnosti je, da se vključi in sodeluje čim večje število učencev na šoli, ki kolesarijo v prostem času in beležijo prevožene kilometre. Kilometre boste oddali preko za to predvidenega spletnega obrazca, ki je objavljen na spletni strani šole in v ekipah MS Teams.

Učenci druge in tretje triade prevožene kilometre lahko sami vpisujete v spletni obrazec. V obrazcu najprej poiščeš šolo, nato zapišeš število km, relacijo, ki si jo prevozil in razred, ki ga obiskuješ.

Učencem prve triade pa obrazec izpolnite starši. Lahko pa starši napišete število km in relacijo kolesarjenja v beležko ali na listek, ki ga učenec prinese v šolo. Spletni obrazec v tem primeru izpolni učitelj.

Cilj te akcije je spodbujanje učencev za kolesarjenje in ozaveščanje o trajnostni mobilnosti. Seveda pa se šola lahko poteguje tudi za lepe nagrade.

Prosimo, da vnesete prevožene km tudi za nazaj, od 1. septembra 2022 dalje.

 

DOSTOP DO SPLETNEGA OBRAZCA

(Skupno 58 obiskov, 1 današnjih obiskov)